Usluge

Kuhinjska ventilacija

Kuhinjska ventilacija pogotovo u velikim kuhinjama poput restoranskih, zahteva posebnu pažnju podjednako kao i posuđe u kome se hrana sprema.

Savremeni alati

Čišćenje se vrši mehaničkim putem uz pomoć savremenih alata koji su kao i dimničarski zanat u evoluciji paralelno napredovali.

Redovni nadzori

Inspekcijske službe najveću pažnju pridaju redovnom nadzoru čišćenja održavanja objekata koji se bave uslugama gde je skoncentrisan veliki deo ljudi.

Kuhinjska ventilacija

Kuhinjska ventilacija (hauba i parovuk) pogotovo u velikim kuhinjama kao što su restoranske, zahteva posebnu pažnju i brigu podjednako kao i posuđe u kome se hrana sprema. Zašto? Usled isparenja masnoća talog se nakuplja na zidovima haube i parovuka, vazduh teže prolazi kroz ventilacioni kanal i stvara zagusenje. Vremenom, može doći do paljenja tih masnoća što izaziva visok rizik od požara uz poseban akcenat na to da šteta može biti mnogo većih razmera vodeći u nenadoknadive gubitke.

Ko može stati u zaštitu Vaseg objekta i temeljnim čišćenjem dati garaniciju na kvalitet i efikasnost?

Samo neko ko je spreman da garantuje za kvalitet svojih usluga i neko ko se pri svom radu pridržava Zakonskih pravila i odredbi u Bezbednosti i zaštiti na radu, a to je upravo ekipa TIM VENT – a!

Svaki naš rad dokumentujemo pred nadležnim inspekcijskim organima zapisnikom, fotografijama “pre i posle” i samo tako možemo biti prijatelj Vaše kuće.